;
Treffilinjat - Etusivulle
Sinä & Hän palvelu yhdistää sinut ja hänet..
Soita 0700 399 188 ja näppäile ilmoitusnumero.
Puhelun hinta on 2€/min.
Mirri25v ilmoitusnumero: 408

Moikka! oon villi ja tosi kuuma pakkaus vielä miestä vailla! Oon 25v, seksikäs, tummat hiukset. Tykkäisin jos olisit huumorintajuinen, kokeilunhaluinen ja halukas kokemaan mun kanssa kaikenlaista. Ota rohkeasti yhteyttä, en pure vaikka villi olenkin ;)
Seikkailu
Alisa ilmoitusnumero: 393

Vapaa nainen maalta tykkäs tutustua ja kokea kaikkea ihanaa mukavan miehen kanssa. Mulla on pehmeän naiselliset muodot sopivista kohden, tummat hiukset. Tykkään kokkailla ja hemmotella, ota pian yhteyttä! t.Alisa
Ystävyys
Salarakas ilmoitusnumero: 135

Hei mies jolla pilkettä silmäkulmassa ja ehkä olet vailla sitä jotain.. ;) Tumma, hoikka, nätti eroottinen nainen voisi lämmittää lakanasi, vaikka salaisien kiihkeiden tapaamisien merkeissä..
Salaista seuraa
Tyttösi? ilmoitusnumero: 441

Sinkkuna pitkään ollut ja olis ihanaa löytää joku mukava mies jonka kanssa viettää aikaa ja tehdä melkein mitä vaan :) Tummat puolipitkät hiukset, normaali vartalo ja kuulemma kauniit kasvot. Tutustuttaisko?
Tositarkoituksella
Kesäkukka ilmoitusnumero: 477

Kesämökki järven rannalla, pieni ryytimaa, soutuvene ja kivan näköinen luonnollisen kaunis, muodokas nainen selkääsi pesämään? Jos kuulostaa mukavalta, ota yhteyttä minuun. Nelikymppiseen lavallakin viihtyvään kesän kukkaseen.
Tositarkoituksella
IDA ilmoitusnumero: 289

Kiva sutjakka nainen reipasta herraseuraa vailla. Liikun paljon työn merkeissä joten voit olla mistäpäin suomea vain. Soittele, niin sovitaan tarkemmin. Kahvihammasta kolottaa ;)
Seikkailu
Erja ilmoitusnumero: 523

Olen Erja, 40v ja etsin mukavaa miesystävää tositarkoituksella. Olen ammatiltani kokki, rakastan saunomista ja ihania koti iltoja hyvän ruuan kera. Tykkään mökkeillä ja kalastaa. Olen avoin, iloinen ja huumorintajuinen, ennakkoluuloton nainen. Ota yhteyttä, niin voidaan suunnitella mukavia hetkiä, yhdessä.
KuumatHuulet ilmoitusnumero: 529

Elämää monelta suunnalta tarkkaillut hauska nelikymppinen kaipais nyt oikein todenteolla miestä jakamaan kokemuksia ja näkemyksiä elämästä. Tavallinen suomalainen rento mies saa paikan :)
Tositarkoituksella